RECENZII

RECENZII

Banda de legat Fixroll fabricata in Moldova, poate fi folosita si pentru legarea zmeurei

Folosim banda de legat FixRoll deja trei ani la legarea zmeurei – suntem multumiti si de calitate si de pret! Inainte cumparam banda importata de peste hotare, dar am aflat ca asa tip de banda se produce sa aici in Moldova! Bravo baieti ca produc si la noi in Moldova.

Cultiv zmeura

Instrument economic justificat pentru legarea viței de vie

Utilizăm instrumentul pe scară industrială, legăm, aproximativ 500 de hectare de viță de vie.

Fermă horticolă

Instrument eficient pentru legarea viței de vie

Anterior, pentru lucrările de legare a viței de vie, angajam opt muncitori , datorită instrumentului pentru legare acum doar trei persoane se ocupă de legare.

Viticultor, Iurii

Instrumentul pentru legare un cadou excelent pentru bunici

Am dăruit bunicului meu instrumentul pentru legarea viței de vie. Cadoul l-a fascinat, a spus că, la anul viitor va mai planta viță de vie.

Alexandr

Instrument pentru legare la reședința din suburbie

La reședința din suburbie eu leg cu instrumentul pentru legare vița de vie, roșiile și castraveții. Anterior, procesul de legare era perceput ca un timp petrecut neplăcut, după achiziționarea acestui instrument mereu doresc să mai leg cîte ceva.

Rezident suburban, Leonid

FIXROLL - banda pentru aparat de legat fabricat în Moldova

Am încercat diferite benzi de la diferiți producători, dar am optat pentru banda produsă de dumneavoastră. Prețul și numărul de metri într-un rulou au determinat alegerea mea în favoarea benzii dumneavoastră. Doresc mult succes companiei dumneavoastră!

Viticultor, Vitalie