lenta pentru legat vita de vie, material pentru legat

DESPRE NOI

        Bine ați venit pe pagina companiei noastre.

          Nu ne lăudăm și nu încercăm să convingem pe nimeni  că suntem cea mai bună companie și producem cel mai bun produs. Doar vom relata despre un INSTRUMENT UTIL.

          În lume destul de repede câștigă popularitate așa-numitul instrument care este destinat pentru legarea plantelor.  Acest instrument este utilizat pe larg în legarea viței de vie, răsadurilor, florilor, roșiilor și altor plante care necesită să fie legate.

          Pe site-urile din Rusia, instrumentul este numit în diferite moduri, și capsator pentru legare (capsator jartieră), tapener (tapinir), și aparat pentru legare și jartieră  și instrument de legare. Pe site-urile în limba engleză, acest instrument este, de asemenea, menționat în diferite moduri și Tapetool, TapeBinder, Tapener.

          Acest instrument funcționează prin apăsarea mînerului, în timp ce prin fanta de ghidare alimentată cu capse, care una după alta la ieșire  se prind pentru a uni marginile buclelor din bandă - deoarece în canelura specială parvine banda din casetă și prin utilizarea acesteia are loc legarea viței de vie,  tulpinilor sau ramuri lor, care se fixează de montură. Pentru a utiliza acest instrument sunt necesare materiale consumabile - capse și banda.

          După studierea acestui instrument și după experimentarea acestuia în funcțiune pe diferite plante și în diferite condiții, noi am ajuns la concluzia – CĂ ESTE UN INSTRUMENT FOARTE UTIL, care are o serie de avantaje, și care a schimbat fundamental vechile metode de legare.

          Compania noastră a decis să facă acest instrument mai accesibil și din punct de vedere economic mai viabil datorită calității și prețului materialelor consumabile, și anume a benzii.

          Prin organizarea propriei produceri, noi am lansat banda de legare - FIXROLL. Principalele avantaje ale benzii noastre credem noi  că este rezistența, volumul de metri în rulou precum și prețul. Aceste criterii fac ca banda noastră de legare să fie mai acceptabilă în condițiile de utilizare în masă la întreprinderile mari, în cazul în care importanța primordială o dețin productivitatea și economisirea.

          Deja banda de legare - FIXROLL produsă de noi, s-a afirmat nu doar pe teritoriul Republicii Moldova, dar și în Ucraina, România și Rusia.

          Vom fi bucuroși să primim comentarii cu privire la produsele noastre. Comentarii, sugestii, opinii, oricine ne poate trimite prin completarea unei scrisori pe pagina "Contacte".

       Vă dorim o experiență plăcută!